Κατια Ταραμπάνκο - Me Ton Giannh Apostolakh : Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Κατια Ταραμπάνκο - Me Ton Giannh Apostolakh : Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.. Ο λόγος για την εντυπωσιακή κάτια ταραμπανκό που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο gntm και από ό,τι φαίνεται η ίδια δεν μένει μόνο στο μόντελινγκ αλλά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Την κάτια ταραμπανκό τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του gntm, του οποίου κατάφερε να αναδειχθεί και νικήτρια μαζί με την άννα μαρία ηλιάδου. Η κάτια ταραμπάνκο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω των ερωτικών της. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Ναι, είμαι σε σχέση με τον γιώργο λάγιο, περνάμε πάρα πολύ όμορφα και είναι.

H κάτια ταραμπανκό ήταν μία από τις φετινές νικήτριες του gntm και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες. Καλεσμένη, σήμερα, στην εκπομπή η κάτια ταραμπάνκο είπε για τον χωρισμό: Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Η κάτια ταραμπανκό είναι μία από τις παίκτριες του next top model 2 που έχουν ξεχωρίσει. Η κάτια ταραμπάνκο και ο σύντροφος της, γιώργος λάγιος στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη.

Pscdajkwmiubcm
Pscdajkwmiubcm from cdn.pagenews.gr
Κάτια ταραμπάνκο, άννα μαρία ηλιάδου και μαρία μιχαλοπούλου μίλησαν για την αναγνωρισιμότητα που έχουν αποκτήσει από το gntm. Καλεσμένη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού star «στη φωλιά των κου κου» ήταν η κάτια ταραμπάνκο, μία από τις νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων gntm 2. Αν και στο κοινό δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθής καθώς «ανάβει φωτιές». «η ρασέλ θα πρέπει να χαλαρώσει με τη συμπεριφορά της στο gntm». Μια από τις στιγμές που ξεχώρισε στον φετινό. Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία για το αν τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου η κάτια ταραμπάνκο από τον σύντροφό της, γιάννη χαλβατζή στον τελικό του gntm. Η εντυπωσιακή μελαχρινή εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον γιώργο λάγιο, κολλητό φίλο του επιχειρηματία. Αυτές είναι οι… φωτογραφίες της στο instagram (φωτο).

Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία για το αν τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου η κάτια ταραμπάνκο από τον σύντροφό της, γιάννη χαλβατζή στον τελικό του gntm.

Η κάτια ταραμπάνκο μιλάει πρώτη φορά για τον γιώργο λάγιο on camera και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Η κάτια ταραμπάνκο του «greece's next top model» δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς συνδυάζει ομορφιά και κορμί. Καλεσμένη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού star «στη φωλιά των κου κου» ήταν η κάτια ταραμπάνκο, μία από τις νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων gntm 2. Η πρόκληση ήταν μεγάλη όμως άλλο τόσο μεγάλη ήταν και η έκπληξη των παρουσιαστών. Την κάτια ταραμπανκό τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του gntm, του οποίου κατάφερε να αναδειχθεί και νικήτρια μαζί με την άννα μαρία ηλιάδου. «η ρασέλ θα πρέπει να χαλαρώσει με τη συμπεριφορά της στο gntm». Αυτές είναι οι… φωτογραφίες της στο instagram (φωτο). Καλεσμένη, σήμερα, στην εκπομπή η κάτια ταραμπάνκο είπε για τον χωρισμό: Η κάτια ταραμπάνκο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω των ερωτικών της. Μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος στο τι δείχνει, αλλά κανείς δεν είναι από εμάς καλός, αλλά δεν είναι και κακός. H νικήτρια του gntm 2, κάτια ταραμπάνκο είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία για το αν τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου η κάτια ταραμπάνκο από τον σύντροφό της, γιάννη χαλβατζή στον τελικό του gntm. Δείτε το κ@λοδαχτυλο της κάτιας ταραμπανκο.

Την κάτια ταραμπανκό τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του gntm, του οποίου κατάφερε να αναδειχθεί και νικήτρια μαζί με την άννα μαρία ηλιάδου. Το μοντέλο βρισκόνταν επί χρόνια σε σχέση, ενώ όπως έγινε γνωστό το τελευταίο μήνα έχουν. «υπάρχει μια αγάπη και μια στήριξη. Αν και στο κοινό δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθής καθώς «ανάβει φωτιές». Μιλώντας στη φωλιά των κούκου, η κάτια ταραμπάνκο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά αυτό που γνωρίζαμε όλοι:

Apbj21yzwruc6m
Apbj21yzwruc6m from www.neolaia.gr
Μπορεί να μην είναι καλός άνθρωπος στο τι δείχνει, αλλά κανείς δεν είναι από εμάς καλός, αλλά δεν είναι και κακός. Δεν δίστασε να ποζάρει ημίγυμνη σε εκπομπή. Η εντυπωσιακή μελαχρινή εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον γιώργο λάγιο, κολλητό φίλο του επιχειρηματία. Οι πρώτες δηλώσεις, το φιάσκο και ο χωρισμός. Τις τελευταίες ώρες έντονη είναι η φημολογία για το αν τελικά δέχτηκε πρόταση γάμου η κάτια ταραμπάνκο από τον σύντροφό της, γιάννη χαλβατζή στον τελικό του gntm. Αυτές είναι οι… φωτογραφίες της στο instagram (φωτο). Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Σήμερα μάλιστα, οι δυο τους έκαναν μία πρωινή βόλτα στο κολωνάκι!

Ο τελικός του gntm, όμως, ήταν εξαιρετικά άβολος για τη νικήτρια του greece's next top model, καθώς στο μαγνητοσκοπημένο κομμάτι τους.

Μιλώντας στη φωλιά των κούκου, η κάτια ταραμπάνκο επιβεβαίωσε για πρώτη φορά αυτό που γνωρίζαμε όλοι: Η κάτια ταραμπανκό είναι 22χρονών. Κάτια ταραμπάνκο, άννα μαρία ηλιάδου και μαρία μιχαλοπούλου μίλησαν για την αναγνωρισιμότητα που έχουν αποκτήσει από το gntm. Η κάτια ταραμπάνκο του «greece's next top model» δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς συνδυάζει ομορφιά και κορμί. Η εντυπωσιακή μελαχρινή εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον γιώργο λάγιο, κολλητό φίλο του επιχειρηματία. Ο λόγος για την εντυπωσιακή κάτια ταραμπανκό που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο gntm και από ό,τι φαίνεται η ίδια δεν μένει μόνο στο μόντελινγκ αλλά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Αυτές είναι οι… φωτογραφίες της στο instagram (φωτο). Κατά καιρούς η κάτια έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχει με τις. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Αν και στο κοινό δεν είναι ιδιαιτέρως συμπαθής καθώς «ανάβει φωτιές». Δείτε το κ@λοδαχτυλο της κάτιας ταραμπανκο. Η πρόκληση ήταν μεγάλη όμως άλλο τόσο μεγάλη ήταν και η έκπληξη των παρουσιαστών.

Η κάτια ταραμπάνκο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, το τελευταίο χρονικό διάστημα, λόγω των ερωτικών της. Καλεσμένη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού star «στη φωλιά των κου κου» ήταν η κάτια ταραμπάνκο, μία από τις νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων gntm 2. Η κάτια ταραμπάνκο είναι full in love με τον νέο της σύντροφο, γιώργο λάγιο και δε διστάζει να το δείξει! Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Κατάγεται από την μαριούπολη της ουκρανίας.

Apbj21yzwruc6m
Apbj21yzwruc6m from www.neolaia.gr
Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. «η ρασέλ θα πρέπει να χαλαρώσει με τη συμπεριφορά της στο gntm». Μια από τις στιγμές που ξεχώρισε στον φετινό. Η κάτια ταραμπάνκο του «greece's next top model» δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς συνδυάζει ομορφιά και κορμί. Αυτές είναι οι… φωτογραφίες της στο instagram (φωτο). Η κάτια ταραμπανκό είναι 22χρονών. Καλεσμένη στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού star «στη φωλιά των κου κου» ήταν η κάτια ταραμπάνκο, μία από τις νικήτριες του ριάλιτι μοντέλων gntm 2. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Κατάγεται από την μαριούπολη της ουκρανίας.

Το μοντέλο βρισκόνταν επί χρόνια σε σχέση, ενώ όπως έγινε γνωστό το τελευταίο μήνα έχουν. Την κάτια ταραμπανκό τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του gntm, του οποίου κατάφερε να αναδειχθεί και νικήτρια μαζί με την άννα μαρία ηλιάδου. H κάτια ταραμπανκό ήταν μία από τις φετινές νικήτριες του gntm και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες διαγωνιζόμενες. Ο γιάννης αποστολάκης, ο γιάννης δρυμωνάκος και η κάτια ταραμπάνκο συνεχίζουν το ταξίδι τους με το ιστιοπλοϊκό στις κυκλάδες και εμείς βλέπουμε τις περιπέτειές τους. Η κάτια ταραμπάνκο μιλάει πρώτη φορά για τον γιώργο λάγιο on camera και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Αποφάσισα ότι είναι καιρός να προχωρήσω λίγο μόνη μου. Καλεσμένη, σήμερα, στην εκπομπή η κάτια ταραμπάνκο είπε για τον χωρισμό: Η κάτια ταραμπάνκο του «greece's next top model» δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη καθώς συνδυάζει ομορφιά και κορμί. Η κάτια αποφάσισε μάλιστα να αποχωριστεί τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα και να κάνει μια βουτιά στην θερμαινόμενη πισίνα του ξενοδοχείου της, με θέα το πιο απίθανο χιονισμένο τοπίο. Στην κάμερα των κου κου μίλησε η νικήτρια του gntm, κάτια ταραμπάνκο λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του ριάλιτι μόδας. Ο λόγος για την εντυπωσιακή κάτια ταραμπανκό που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο gntm και από ό,τι φαίνεται η ίδια δεν μένει μόνο στο μόντελινγκ αλλά από τη νέα τηλεοπτική χρονιά. Κατά καιρούς η κάτια έχει βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας της συμπεριφοράς που έχει με τις. Η κάτια ταραμπάνκο μίλησε στον fipster και στο κανάλι του στο youtube απαντώντας σε όλες τις ως εκεί.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+